Franse Lente

Online Franse les
à la Vera

Iedereen leert op een andere manier en vindt andere dingen moeilijk of makkelijk. Bovendien zijn er zoveel verschillende redenen om Franse les te willen: vakantie in Québec, huisje in Frankrijk, werken in Congo, slechte cijfers op school, pure liefde voor Frans, afkeer van Frans of simpelweg hersengymnastiek. Daarom werk ik graag één op één, zodat ik in kan spelen op individuele behoeftes.

Met behulp van filmpjes, liedjes, gedichten, krantenartikelen en spelletjes belicht ik de Franse taal van verschillende kanten. Ook heb ik materiaal ontwikkeld om de Franse conversatie te voeden en maak ik gebruik van diverse lesboeken.

Zodra de basis is gelegd, wordt Frans de voertaal tijdens de les. Je wordt daarbij aangemoedigd én gecorrigeerd en dit in de juiste balans en een ontspannen sfeer.

Vera spreekt een heel mooi Frans, altijd op rustige toon en is daardoor al snel goed te volgen. Haar manier van lesgeven is zeer ontspannen. Zij laat zich graag leiden door de interesses van haar cursisten, weet je vaak te verrassen met een originele aanpak van de Franse taal en staat open voor persoonlijke vragen of bijdragen.

Els
.